Čokoladna vas zavzema 12 ličnih montažnih hišk

Čokoladna vasica in kavarne Tete Fride

Si predstavljate, da odidete na dopust v Čokoladno vas, kjer si lahko privoščite tudi čokoladno masažo ter si zobe umijete s čokoladno zobno pasto? Verjetno se vse skupaj sliši kot pravljica, ki pa se je na naših tleh tudi uresničila.

V bližini Maribora so namreč postavili Čokoladno vas, kjer se prav vse vrti okoli čokolade, na kar kaže že ime vasice. To je nova naložba Uroša Mlakarja, lastnika kavarn s sladicami Teta Frida.

Vasica poleg Čokoladne manufakture

Čokoladna vas stoji neposredno v bližini Čokoladne manufakture, kjer podjetje Quadro izdeluje čokoladne in druge izdelke za svoje kavarne s sladicami, katerih lastnik in direktor je Uroš Mlakar. Teta Frida pa je ime za omenjene kavarne.

Vasica poleg Čokoladne manufakture
Čokoladna manufaktura za izvrstne sladice

Uroš Mlakar se s Teto Frido tako po gostinstvu podaja še v turistične vode, kar mu že zelo dobro uspeva. S čokoladno vasico tako želijo ustvariti turistični presežek, odzivi gostov pa so že sedaj izjemni.

Vasica zajema 12 montažnih hišk

Čokoladna vas zavzema 12 ličnih montažnih hišk našega proizvajalca. Imena nosijo po treh vrstah kakava ter se ponašajo tudi s teraso z razgledom na krajinski park. Oprema hišk je seveda v znamenju čokolade. Blazine so, na primer, iz zrn kakava, v kopalnici lahko najdete čokoladno milo.

Vasica zajema 12 montažnih hišk
Čokoladna vas iz zraka

Sicer pa vam hiške ponujajo še čokoladno fontano, zunanji bazen, savno na drevesu, vinsko klet, odprto ognjišče ob reki ter splav.

Čokolada iz trajnostne pridelave

Čokolada, ki jo uporabljajo, je iz trajnostne uporabe, pravi Uroš Mlakar. Teta Frida kavarne so tako pridobile še hiške, v katerih lahko ostanete dlje časa. In če vas je zamikalo, da bi se v kratkem odpravili na ogled in tudi na dopust te vasice, si lahko na spletu najdete še več informacij.

Čokoladna manufaktura

Sicer pa vasico lahko obiščete ob  najrazličnejših priložnostih. V kratkem praznujemo valentinovo in Čokoladna vas je več kot odlična priložnost, da svoji ljubljeni osebi pokažete, kako veliko vam pomeni.

Pravi naslov za več informacij je vsekakor tudi lastnik in direktor Uroš Mlakar. Teta Frida kavarna pa je prav tako odličen naslov za vse tiste, ki bi radi preizkusili kakovostne in slastne sladice, ki so nastale pod okriljem vrhunskih proizvajalcev. Kje se nahaja najbližja kavarna glede na vaš dom, si lahko prav tako pomagate kar s spletom.

Thermana Laško notranji bazen

Vstopite v svet očarljivih doživetij

Preverjeno odlično mesto oziroma lokacija za sprostitev je zagotovo Thermana Laško. Za to ste verjetno že slišali, verjetno je tudi, da ste lokacijo že obiskali ter izkusili in bili nad storitvami, ki jih ponuja, več kot pa samo navdušeni. Če torej želite vstopiti v svet očarljivih doživetij, je Thermana v Laškem več kot odlična ideja.

Članki iz iste kategorije: