Thermana Laško notranji bazen

Vstopite v svet očarljivih doživetij

Kdaj ste si nazadnje vzeli vsaj dva dni prostega časa povsem zase in za vsaj nekaj trenutkov pozabili na prav vse morebitne težave? Verjetno se ne spomnite prav dobro. To pa je tudi opozorilni znak, da si morate v bližnji prihodnosti, vsaj za vikend, vzeti nekaj časa in odpotovati na kakšno primerno lokacijo, kjer boste neizmerno uživali: sami, v dvoje ali s svojo družino.

Preverjeno odlično mesto oziroma lokacija je zagotovo Thermana Laško. Za to ste verjetno že slišali, verjetno je tudi, da ste lokacijo že obiskali ter izkusili in bili nad storitvami, ki jih ponuja, več kot pa samo navdušeni. Če torej želite vstopiti v svet očarljivih doživetij, je Thermana v Laškem več kot odlična ideja.

Thermana – za sproščanje telesa in duha

Če že dlje časa na naših tleh iščete primerno zdravilišče oziroma spa, je Thermana Laško pravi naslov. Tu boste namreč deležni odlične nastanitve, na voljo vam bodo številni termalni bazeni, prvovrstni wellness spa tretmaji – in to za vse generacije.

Thermana Laško - kulinarika
V Thermani Laško boste deležni okusne zdrave kulinarike

Skozi ves čas uživanja pa vas bo spremljala tudi izjemno okusna zdrava kulinarika. Ta bo poskrbela za kakovostno pripravljene obroke iz sezonskih živil, na voljo bodo številni okusi. Prosti čas pa boste lahko izkoriščali z neomejenim dostopom do številnih bazenov. Na voljo je tudi povsem brezplačni dostop v telovadnico, sodobno opremljen fitnes. Ob prihodu boste prejeli tudi posebno kartico za popuste. Presenečeni boste tudi nad izjemno bogatim programom, kar pomeni, da vam ne bo nikoli dolgčas. Udeleževali se boste najrazličnejših aktivnosti, ki jih bodo vodili strokovno podkovani ter izkušeni animatorji.

Odlično izhodišče za kolesarske izlete

Thermana Laško pa še zdaleč ni samo asociacija na spa, temveč tudi na izhodišče za najrazličnejše vadbe oziroma aktivnosti. Udeleževali se boste lahko kolesarskih izletov, pohodništva, odkrivali boste podrobnosti naše kulture, na voljo je celo ribolov, skratka številna družinsko obarvana doživetja.

Razvajanje v Thermani Laško

Ponudnik je poznan tudi izjemno bogati tradiciji čebelarstva in pivovarstva. Lahko boste odkrivali številne lokalne zgodbe, ki pripovedujejo o sami dediščini Laškega. Nikakor pa ne smete zamuditi niti pokušanja odličnih lokalnih kulinaričnih dobrot. Gostom ponudnik vedno znova in spet želi ponuditi kaj novega. Med novejšimi pridobitvami je na primer fitnes program na prostem. Ta leži v neposredni bližini hotelskega kompleksa ter Spa parka. Sicer pa je Thermana Laško povezana tudi s Celjem – s sodobno kolesarsko potjo ob reki Savinji.

Svet popolne sprostitve

V termah v Laškem vas bo zagotovo še posebej očaral stilsko dovršeni Wellness Spa Center Thermana Park. Ustvarjen je kot nalašč za razvajanje telesa in duha. To je kraj, kjer se lahko povsem umirite svojega še tako zelo nemirnega duha. Svoje telo lahko dobro odpočijete in se tako napolnite s povsem novo, svežo energijo.

Wellness Spa Center Thermana Park
Wellness Spa Center Thermana Park vam omogoča da se napolnite z energijo

Na voljo je zelo bogat nabor edinstvenih wellness tretmajev. Ponujene so vam najrazličnejše masaže, nege telesa ter obraza. Vse skupaj pa se torej učinkovito dopolnjuje s hišnim wellness rituali. Posebej za vas so slednje ustvarili strokovno podkovani in sila izkušeni wellness terapevti.

Wellnes oddih v družbi svoje najboljše prijateljice

Navadno v toplice ne odhajamo samo sami ali v dvoje ali s svojo družino, temveč na takšen oddih neredko povabimo tudi svoje prijatelje ali pa sodelavce, s katerimi se odlično razumemo. V termah Laško vam na primer ponujajo prav poseben paket, kjer se udeležite wellnessa v družbi svoje najboljše prijateljice.

Nan voljo je na primer program Ladies day. Ta lahko traja dve uri ali pa dve uri in pol. Vključuje torej razvajanje v družbi prijateljic z jacuzzijem, masažo in z wellness prigrizki. Za vse torej, ki si želite sprostitev zase in za svoje prijateljice, vam torej priporočamo dnevni pobeg v toplice Laško. Rezervacijo za omenjeni program pa lahko opravite kar sedaj na spletu.

Preberite si še naslednji članek: 8 razlogov za obisk znamenitosti Idrije

Območje Idrije je že stoletja znano po svojih edinstvenih geoloških in drugih naravnih značilnostih. Prva pisna omemba območja sega v 12. stoletje, ko je bilo omenjeno v dokumentu benediktinske opatije svetega Mihaela v Idriji. V 15. stoletju je bilo območje že znano po rudnikih živega srebra, ki so jih upravljali goriški grofje.

Pivovski wellnesss

Nekatere osebe si za razvajanje svojega telesa pa tudi duha želijo doživeti kaj novega. V tem primeru je morda za takšne odlična ideja storitev, ki se imenuje pivovski wellness. Tudi tega vam ponuja Thermana Laško.

Sicer pa je Laško mesto, ki že samo po sebi asociira na pivo. Njegova tradicija v tem mestu sega že v daljno leto 1825. Veste, da lahko tudi uživanje piva, seveda v zmernih količinah, precej ugodno vpliva na telo. Pivo namreč vsebuje magnezij, vitamine skupine B, kalij, železo, cink. V Thermani Laško so razvili prav posebno zgodbo o tovrstni pijači. Jo želite slišati oziroma doživeti? Rezervirajte si torej pivovski wellness.

Članki iz iste kategorije: