spa terme Laško

Zakaj Terme Laško lahko prepričajo vsakogar?

Terme so odlična izbira skozi vse leto. V njih se lahko hitro sprostite in pozabite na vsakodnevne skrbi. Tudi cene paketov v toplicah niso previsoke, zato si počitnice v termah lahko privošči skorajda vsak. Pri nas je v povezavi s termami zelo veliko ponudbe, zato je pravi naslov počitnikovanja včasih precej težko najti.

Odlična izbira so tudi terme Laško, ki niso znane samo pri nas, temveč tudi številnim tujim gostom, ki jih obiščejo vsaj enkrat na leto. In zakaj so terme v Laškem tako posebnega? Ker v njih svoje mesto lahko najde čisto vsak, ne glede na starost in spol.

Terme za malčke, najstnike, starše in stare starše

Pogosto ljudje zmotno mislimo, da so terme namenjene zgolj ostarelim ali osebam, ki se v njih zdravijo za kakšno boleznijo. V resnici pa so toplice mnogo več. Terme Laško so zasnovane za najmlajše družinske člane, za najstnike, njihove starše, stare starše in še bi lahko naštevali.

spa terme Laško za družine in starejše
Terme Laško ponujajo oddih in sprostitev vsem generacijam. Vir: Terme Laško

V laških toplicah je na voljo toliko različnih storitev, da boste v vsaj eni zagotovo neznansko uživali. A še preden se pripeljete v Laško in nastanite v hotelu Zdravilišče Laško, se boste morali najprej odločiti za primeren paket.

Na voljo so najrazličnejši paketi v toplicah. Izbira paketa je odvisna tudi od tega, s kom odhajate na počitnice. Če greste na pot v dvoje, lahko denimo izberete romantični paket v termah za dva.

Razvajanje in sproščanje v spa Laško

V termah Laško je poleg vrhunskih bazenov s termalno vodo, na voljo še mnogo drugih zadev. Zelo priljubljen je spa Laško, ki je namenjen tako otrokom kot odraslim.

Ste vedeli, da je v termah v Laškem na voljo tudi otroški wellness? Da, prav ste prebrali. To je wellness, ki je posebej namenjen vašim deklicam in dečkom. Kaj vse vam ponuja, pa lahko preverite na spletni strani ponudnika.

Spa Laško je namenjen tako otrokom kot odraslim
Spa Laško je namenjen tako otrokom kot odraslim. Otroški wellness je posebej namenjen vašim deklicam in dečkom.

Odrasle osebe se v spa Laško najpogosteje odločajo za različne vrste masaž. Izbira primerne vrste je zlasti odvisna od osebnih preferenc. Pravo pa vam lahko pomagajo izbrati kar strokovnjaki, ki vam bodo svetovali še kaj drugega.

Različni paketi v termah Laško

Ko se boste odločili odpotovati za vikend ali kar cel teden ali dva v terme Laško, si boste morali najprej izbrati primeren paket. Vrste paketov si lahko ogledate na spletni strani ponudnika.

Med številnimi paketi v termah, so na voljo tudi romantični paketi za dva. Ti so še posebej mikavna izbira za pare oziroma sveže zaljubljene osebe.

Kaj vključuje romantični paket za dva v termah?

Terme za dva so odlična priložnost, da si za nekaj časa vzameta čas zgolj samo za sebe, da pozabita na vse drugo in se posvetita zgolj drug drugemu.

romantični paketi za dva vključujejo posebno kopel za dva
Romantični paketi za dva še zdaleč ne vključujejo zgolj kopanja v bazenih s termalno ali zdravilno vodo. Poleg tega je na voljo tudi posebna kopel, ki je namenjena samo vama.

Ko se boste odločali za terme za dva, najprej preverite vse tiste pakete v termah, ki so posebej zasnovani za pare. Ena od možnosti je torej romantični paket za dva, ki je še posebej dobra izbira za vse tiste, ki ste na novo zaljubljeni ali želite po daljšem času svojemu partnerju ponovno zaupati, kako radi ga imate in koliko vam pomeni.

Paketi za dva v toplicah še zdaleč ne vključujejo zgolj kopanja v bazenih s termalno ali zdravilno vodo. Poleg tega je na voljo tudi posebna kopel, ki je namenjena samo vama. Namestili vaju bodo v dvoposteljno sobo, ki ima lahko pogled na reko. V sobi vaju bo pričakala hišna penina.

Romantična večerja v vrhunski restavraciji in neomejen vstop v center savn

Romantični paket za dva v toplicah med drugim vključuje tudi vrhunsko kulinarično izkušnjo. Na vaju čaka romantična večerja v vrhunski restavraciji. Poskusila bosta lokalno hrano in pijačo, ki bo pripravljena pod okriljem velikih strokovnjakov kuhanja.

Doživita popoln oddih v dvoje v Termah Laško in na celotni destinaciji Laško. Rezervirajta romantični paket za dva in wellness, kulinarični, aktivni dopust se lahko prične!

Poleg kopanja v bazenih termalnega centra v hotelu Thermana Park Laško, vama je na voljo tudi neomejen vstop v center savn. Pripada vama tudi kopalni plašč, dnevni vstop v fitnes, brezplačni internet, hotelska knjižica ugodnosti, program animacije, rekreacije in sprostitve.

Kaj vama lahko ponudi okolice term v Laškem?

Če pa bi se slučajno aktivnosti v termah naveličala, vama je za ogled na voljo čudovita okolica zdravilišča Laško. Po okolici se lahko sprehajata peš ali pa si izposodita kolesi.

S seboj na pohajkovanje okoli toplic lahko vzameta košaro s hrano ter si na prijetni lokaciji privoščita nepozabni piknik. Možnosti je nešteto veliko, zato bo čas v toplicah v Laškem tekel prehitro.

Članki iz iste kategorije: