otroški wellness

V termah na voljo tudi otroški wellness

Ste se v termah kdaj razvajali v družbi najmlajših družinskih članov? Toplice so odličen kraj za sproščanje najmlajših, odraslih pa tudi starejših oseb. V termah uživajo predvsem najmlajši, saj je tudi zanje odlično poskrbljeno. Na voljo je celo otroški wellness.

Razvajanja si ne zaslužijo zgolj odrasli in starejši, temveč tudi malčki. Tudi ti preživljajo naporne šolske dni in prav je, da jim na vsake toliko časa omogočimo krajši oddih z vrhunskim razvajanjem. Odpeljemo jih lahko kar v toplice. Ker je v povezavi s tem kar nekaj ponudbe, na spletu lahko najhitreje preverimo, kje so najboljše možnosti zanje pa tudi za nas.

Kaj omogoča wellness za otroke?

Prva asociacija na wellness je zagotovo razvajanje in sproščanje. To je namenjeno vsem generacijam in obema spoloma. Nad njim se navdušujejo tudi malčki, ki po napornem šolskem letu ali med njim potrebujejo vsaj nekaj sproščanja in oddiha.

Otroški wellness namenjen otrokom
Otroški wellness namenjen otrokom vključuje storitve za male princeske in male prince.

V termah so na voljo posebni tretmaji in nege, ki so namenjeni otrokom. Na voljo so storitve za male princeske in male prince. Najbolj priljubljena storitev je zagotovo čokoladna masaža. Že vonj tovrstne masaže otroke popelje v svet čokoladnih užitkov. Za nego njihove mlade kože pa lahko odlično poskrbi ekstrakt kakava.

Vodne vragolije v toplicah

Na sploh otroci v toplicah izjemno uživajo. Na voljo so številna vodna doživetja, ki jih popestrijo tudi usposobljeni in izkušeni animatorji.

Ti so odlična družba otrokom tako na bazenih kot tudi na večernem mini clubu, kjer se razgibavajo, ustvarjajo, krepijo možgančke in še bi lahko naštevali.

Otroški wellness in vodne vragolije še zdaleč niso edina možnost za malčke. Ko se naužijejo vragolij v vodah, divjih rek in wellness užitkov, lahko odidejo ven na svež zrak – v bujno zeleno in gozdov polno okolico hotelov.

Pester družinski izlet

Okolica Thermane Laško ponuja odlične priložnosti za družinske izlete. Na njih otroci lahko spoznavajo, kako živijo čebele, iščejo rudniškega škrata med rovi in podobno.

Odlične terme za družinske počitnice in izlete v okolici

Na voljo so tudi ekološka igrala v podobi grajske trdnjave. Preden malčki zapustijo terme, pa je skorajda nujno, da spoznajo tudi vodomca. To je živopisani ptiček, ki predstavlja maskoto otroških doživetij v toplicah.

V terme po dobro počutje in zdravje

Naslednji krajši ali daljši oddih si lahko privoščite v termah. Ker je na voljo zelo veliko ponudbe, pa se vam zagotovo najprej splača preveriti, kje so na voljo najboljši bazeni in druge storitve, ki sodijo v terme.

vrhunsko razvajanjeo v otroškem wellnessu
Tudi malčki potrebujejo krajši oddih z vrhunskim razvajanjem v otroškem wellnessu.

Če boste s seboj v terme odpeljali tudi najmlajše družinske člane, poskrbite, da bo na voljo bazen ali dva tudi za njih.

Kaj omogoča termalna voda v bazenu?

Marsikdo med vami bi sicer z veseljem obiskal terme, a si verjetno misli, da ima bazen doma in da ni potrebe po toplicah. V resnici pa je voda, ki je v domačem bazenu, povsem drugačna od vode, ki jo vsebujejo bazeni v toplicah. V tem primeru gre za tako imenovano termalno vodo, ki ji marsikdo pravi tudi zdravilna voda.

bazeni v termah s termalno vodo
Med kopanjem v bazenih v termah se boste počutili prerojene in polni energije.

Termalna voda omogoča številne prednosti. Že med kopanjem v njej in tudi po kopanju se boste počutili povsem prerojene in polni energije. Seveda je tovrstna voda namenjena tudi pitju in ne zgolj kopanju. V termah termalna voda predstavlja dobrodošlico. Tudi po pitju vode se boste v hipu počutili bolje.

Bazeni za otroke in odrasle

Medtem ko vaš vrt krasi zgolj en sam bazen, pa terme vključujejo številne bazene. Bazeni v toplicah so namenjeni tako otrokom kot odraslim. Med seboj pa se razlikujejo že na prvi pogled.

Bazeni v toplicah - tečaj plavanja.
Bazeni v toplicah so namenjeni tako otrokom kot odraslim. Če vaš otrok še ne zna plavati, ga lahko vplišete na tečaj plavanja.

Morda vaš malček pred odhodom v terme ne zna plavati. To je morda odlična priložnost, da ga kar v toplicah vpišete na tečaj plavanja. Zanj bodo v času, ko se boste na primer vi sproščali v savni, poskrbelo usposobljeno in izkušeno osebje.

Z otroki na nepozaben izlet izven term

Nekatere terme so znane tudi po svoji izjemni okolici. To zagotovo velja za toplice v Laškem. Čeprav bi se naveličali čisto vseh storitev v njih, imate na voljo še vedno ogromno dejavnosti in aktivnosti, ki na vas čakajo izven term.

Okolica Thermane Laško je izjemno prijetna. Prepojena je z gozdovi in številnimi znamenitostmi. Če ne drugega, se v družbi otrok lahko odpravite na kratek sprehod ali pa vožnjo s kolesom.

Paketi v termah

Kakšen paket v termah si boste izbrali, je v največji meri odvisno od tega, s kom boste tja odšli na oddih. Če v toplicah nameravate dopustovati s svojo ljubljeno osebo, preverite paket za dva oziroma romantični oddih za dva.

Članki iz iste kategorije: