Zabava

Društvo športnih sodelavcev in svetovalcev Slovenije

Društvo športnih sodelavcev in svetovalcev Slovenije – DŠSS je bilo ustanovljeno poleti leta 1999, kar pomeni, da bomo v letu 2009 praznovali že 10. obletnico obstoja. Ukvarjamo se v glavnem z organizacijo poletnih počitnic za otroke, ki jih imenujemo Poletni teden zabave.

Naš prvi projekt je bil Plesna telovadba, na kateri s šolarji iz Kranja izvajali plesno ritmične vaje ob spremljavi glasbe.

Pozimi smo vsako leto organizirali brezskrben snežni vikend, v katerem ni manjkalo iger na snegu, večernih zabav, sprehodov in pohodov, opazovanja zvezd, kuhanja čaja nad ognjem in nočnega sankanja ob baklah.

Naš največji in najbolj znan projekt pa so poletne počitnice, ko vsako leto odpeljemo otroke na slovensko obalo. Poleg kopanja in sončenja poskrbimo, da otrokom prav nikoli ni dolgčas. Dan začnemo s sprehodom do obale in ga po zajtrku nadaljujemo z različnimi interesnimi dejavnostmi – krožki. Čez dan so na voljo še plezanje po umetni steni, vožnja s kanuji, streljanje z lokom, zvečer pa se včasih odpravimo v Piran ali Portorož, včasih pa se zabavamo ob zanimivih večernih programih: iskanje skritega zaklada, igre brez meja, Zlata Breženka (pokaži kaj znaš), RBD večer (Rebelde) večer (modna revija in ples). Zafnje čase smo v program vključili še tečaj angleščine.

Članki iz iste kategorije: